Basis ICT

Wilt u persoonlijk contact met BasisICT ? Klik dan hier

Referenties

Wat zeggen onze klanten over BasisICT.

 • De heer J. Becking (directeur R.K. bs. Drie Koningen, De Meern)
  "Sinds 2002 werken wij met Robert van Breukelen van BasisICT. Door op vaste tijdstippen op school aanwezig te zijn, is hij altijd zeer snel en gemakkelijk aanspreekbaar. Bovendien beschikt hij over een uitgebreide kennis van zaken op alle vlakken van ICT. De aanpak van de ICT is mede hierdoor zeer gestructureerd. Door een vast budget af te spreken, komen wij nooit voor vervelende verrassingen te staan. Zo heeft het uitbesteden van ICT alleen maar voordelen!"

 • De heer N. Koopmanschap (directeur R.K. Willibrordschool, Vleuten)
  “ICT op school was altijd een tijdrovende zaak. Vroeger waren we afhankelijk van de inzet van ouders en een leerkracht die ICT er bij deed. Sinds BasisICT in 2001 de technische en organisatorische kant ervan heeft overgenomen, is ICT veel inzichtelijker en beheersbaarder geworden. We hebben goede afspraken over de taakverdeling en de lijnen zijn kort. Wij kunnen nu onze volledige aandacht geven aan onderwijs-inhoudelijke zaken. Het rendement van het onderwijs is hierdoor vergroot.”

 • Mevrouw C. Bergh (directeur C.P. van Leersumschool, Zeist en Veenendaal)
  “Na een lange nieuwbouwperiode zijn we eindelijk terug in onze hoofdlocatie in Zeist. Omdat we niet tevreden waren over onze toenmalige ICT-leverancier, hebben we op aanraden van een ander schoolbestuur BasisICT gevraagd de verhuizing en het ICT-beheer over te nemen. Dit bleek een schot in de roos. De verhuizing van alle ICT-componenten (netwerk, telefonie, WiFi, internetverbinding, hardware, etc.) is soepel verlopen. Bovendien zijn we erg blij met de huidige ICT-omgeving en de persoonlijke, snelle en betrouwbare ondersteuning.”

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze website een vraag of opmerking, of wilt u persoonlijk contact met ons?


Ga naar onze contactgegevens

BasisICT

T. 06 - 5124 9127
E. info@basisict.nl

Waarom kiest u BasisICT?

De voordelen van BasisICT op een rij:

 • Kleinschalig en daardoor persoonlijk en flexibel
 • Jarenlange ervaring met ICT op de basisschool
 • Efficiënt in kosten en tijd
 • Betrouwbaar
 • Goed bereikbaar en snel ter plekke

Heeft u een vraag of iets te melden? Bel of mail ons, of vul het contactformulier in

Website laten maken? SiteToGo